Diverse

Primăria nu găseşte soluţii pentru depozitarea gunoiului din capitală

Unica soluție pentru evacuarea deșeurilor menajere din capitală a rămas în umbră după ce Adunarea sătească din Țânțăreni, a votat contra redeschiderii platoului de depozitare a deșeurilor.

“Locuitorii satului Ţânţăreni au fost categoric contra redeschiderii acestui platou de depozitare a deşeurilor. Vă rog, pe parcursul următoarelor zile, să studiați orice posibilitate, orice alternativă care este posibilă”, în acest context, viceprimarul Grozavu, a solicitat de la subdiviziunile specializate din cadrul Primăriei să găsească soluții pentru evacuarea deșeurilor menajere din capitală.

Precizăm că la începutul lunii iunie Chişinăul a fost „scufundat” în gunoi după ce locuitorii din Bubuieci au blocat accesul pentru autospeciale care urmau să depoziteze gunoiul într-o groapă din apropierea localității. Ulterior, Primăria a reluat procesul de evacuare a deşeurilor de pe platourile de acumulare din municipiu. Gunoiul menajer se transportă la depozitul de stocare a deşeurilor menajere solide din str. Uzinelor.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top