Diverse

UB: Cazare gratuită pentru candidații la admitere

Universitatea din București oferă cazare gratuită pentru studenții basarabeni în căminele instituției. Candidații la admitere din acest an vor putea profita de cazare timp de trei nopți, în limita locurilor libere. 

Anul acesta, candidații la admiterea 2017 se pot înscrie la secretariatele facultăților Universității din București, iar candidații Facultății de Științe Politice se pot bucura de oportunitatea suplimentară care prevede înscrierea online.

Universitatea din București pune la dispoziția absolvenților de liceu, licență și masterat un număr de peste 7.800 de locuri la buget. De asemenea, înscrierile la facultățile acestei instituții se vor face în perioada 6 — 25 iulie, iar data limită de afișare a rezultatelor este 29 iulie.

“Clasamentul QS al universităților, recent publicat, poziționează Universitatea din București pe primul loc în România, cu poziția 701-750 în clasamentul general. Indicatorul pentru care Universitatea din București a obținut cel mai mare procent, la ediția din acest an a clasamentului QS, este cel al Reputației Angajatorului. Acest indicator a clasat Universitatea din București pe poziția 401+, la nivel mondial”, se menționează în comunicatul de presă.

Cazarea se va realiza la administrația căminelor a Universității din București, în baza legitimației de concurs și a actului de identitate.

Mai multe informații despre admiterea 2017 la Universitatea din București le puteți vedea pe site-ul instituției.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top