Diverse

VIDEO. Colectare de fonduri: O casă pentru o luptătoare

Platforma Unionistă Acțiunea 2012 a iniţiat o colectare de fonduri pentru susţinerea Rodicăi Carpenco din oraşul Drochia, mamă a cinci copii care a rămas fără acoperiş deasupra capului după ce primul soț a decedat, iar al doilea o supunea violenței casnice. După iniţierea taberei „Construiește o casă” de către Mișcarea Civică Tinerii Moldovei, acum, situaţia familiei Carpenco revine la normalitate.

Datorită sprijinului venit de la persoane cu suflet mare, organizații și agenți economici din România, s-a reușit acumularea sumei de bani necesare pentru procurarea unei case, care a fost donată familiei Carpenco.

Acţiunile iniţiate nu se opresc aici. Casa procurată are nevoie de reparație, pentru ca familia Carpenco să poată trece cu traiul. În acest sens, mișcarea civică Tinerii Moldovei a lansat tabara de voluntariat, ”Construieşte o casă”. Toți participanții în cadrul acestei acţiuni, care vor depune efort la reparaţia locuinţei, vor avea asigurat un certificat de voluntariat și o vacanță de 7 zile în județul Neamț, România, în perioada 17 – 24 iulie. Proiectul construieşte o casă face parte din campania Marea Mobilizare Unionistă pentru anul 2018.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top