Diverse

Manfred Weber: „Nu am obiecții față de activitatea Guvernului Filip”

Guvernarea de la Chișinău se bucură de susținerea marilor partide din Parlamentul European. Acest mesaj l-a primit delegația Partidului Democrat, în frunte cu președintele acestuia, Vlad Plahotniuc, care se află într-o vizită la Bruxelles. În acest context, președintele celui mai mare grup parlamentar european, PPE, a subliniat că nu are obiecții față de activitatea Guvernului Pavel Filip și că acesta nu este criticat de nimeni.

„Pe masa mea nu am obiecții față de activitatea Guvernului Filip și, respectiv, nu vă critică nimeni aici, așa că recomandăm să nu provocați spiritele și acasă”, a declarat Manfred Weber, președintele grupului parlamentar PPE.

La fel în cadrul vizitei, s-a discutat și despre inițiativa democraților de a modifica sistemul electoral. În acest context, reprezentanta grupului Verzilor/Alianța Liberă Europeană, Rebecca Harms a salutat faptul că deputații moldoveni vor lua în calcul recomandările Comisiei de la Veneția, menționând, totodată, că nici în Parlamentul European nu există consens în general.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top