Diverse

5 cărți de citit vara asta

După șapte ani… – Guillaume Musso

Este o poveste romantică, plină de aventuri și emoții, care prezintă viața unei artiste boeme și temperamentale, Nikki, care  se îndrăgostește de Sebastian, un un lutier dintr-o veche și bogată familie newyorkeză și decid să se căsătorească. Cu timpul, căsnicia lor nu merge și, încet-încet, ura ia locul iubirii, iar după un divorț furtunos, fiecare merge pe drumul lui. Totul se schimbă când într-o zi, are loc dispariția misterioasă a fiului lor și o face pe Nikki să-i ceară ajutorul fostului soț, pe care nu l-a mai văzut de șapte ani.

De vorbă cu Emma – Vitali Cipileaga

Este o poveste de dragoste și de viață…despre Emma, o femeie rebelă și inocentă în același timp, care caută răspunsuri la propriile întrebări.  O ajută să le găsească Greg, omul ei de încredere, alături de care trăiește bucurii și dezamăgiri, redate în dialoguri și reflecții.

Cum mi-am petrecut vacanța de vară – T.O. Bobe

Este o carte bogată în umor, o poveste scrisă din perspectiva unui copil de 10 ani.

O vară de răscruce – Truman Capote

Prezintă povestea unei adolescente din înalta societate newyorkeză a anilor ’40. Este vorba despre Grady McNeill, o tânară de 17 ani care simte că este diferită și nu iși găsește locul în societatea din care face parte.

Zilele noastre care nu vor mai fi niciodată – Cristina Nemerovschi

Cartea spune povestea Anei, o fată care se internează în sanatoriu pentru a-și depăși tulburările de anxietate și pentru a se împăca odată pentru totdeauna cu o traumă din trecut. Ceea ce ei nu-i trece prin cap este faptul că se va îndrăgosti fulgerător de un tânăr misterios și fascinant, dar cu care nu poate fi împreună.

 

 

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top