Actualități

VIDEO. Creștinul Dodon nu împarte masa cu fețele bisericești românești

Gest URÂT din partea pazei președintelui Igor Dodon!

Bodyguarzii președintelui nu i-au permis Preasfinţitului Părinte Antonie de Orhei, Episcop Vicar al Arhiepiscopiei Chişinăului din Mitropolia Basarabiei a Patriarhiei Române să intre în sala unde oaspeții evenimentului luau pauza de cafea. Asta, deși mai devreme, în cadrul evenimentului de inaugurăre a grădiniței din satul de baștină a lui Igor Dodon din fondurile românești, preoții, în frunte cu Episcopul Antonie i-au oferit în dar președintelui o lucrare fotografică cu chipul Mântuitorului și și-au dat o mână caldă. 

Întrebat care ar fi cauza că toți invitații au intrat, iar dânșii nu, episcopul n-a avut un răspuns. Iar despre cum aprecieză gestul lui Dodon, acesta a răspuns ironic: “Ca un președinte al tuturor cetățenilor acestui stat.”

Directoarea grădiniței s-a arătat indignată de faptul că fețele bisericești nu au avut acces în sală. Aceasta a insistat ca episcopul și însoțitorii lui să intre în încăperea în care se afla Igor Dodon cu primarul satului Sadova, consilierii și invitații speciali.

1 Comment

1 Comment

  1. Pingback: (VIDEO) Creștinul Dodon nu împarte masa cu fețele bisericești românești – Birfe.xyz

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top