Actualități

Filip cheamă Emiratele Arabe să privatizeze Moldtelecom și Air Moldova

Premierul de la Chișinău, Pavel Filip, a invitat companiile din Emiratele Arabe Unite (EAU) să privatizeze obiective scoase la concurs în Republica Moldova. Este vorba despre Moldtelecom, Air Moldova, dar și întreprinderile din sectorul energetic.

La rândul său, Ministrul Afacerilor Externe și Cooperării Internaționale al Emiratelor Arabe Unite, Şeicul Abdullah bin Zayed Al Nahyan, a menționat că țara sa este deschisă pentru aprofundarea dialogului bilateral, iar acordurile semnate între părți creează noi oportunități pentru dinamizarea cooperării bilaterale în diverse domenii.

La finalul întrevederii, șeful Cabinetului de miniştri i-a transmis Prim-ministrului Emiratelor Arabe Unite invitația de a efectua o vizită în Republica Moldova.

Ministrul de Externe al Emiratelor Arabe Unite a anunțat că, în timpul apropiat, ar putea fi abolit regimul de vize pentru cetățenii Republicii Moldova.

2 Comments

2 Comments

  1. Arcadie

    11 iulie 2017 at 17:53

    Poate se vor ieftini biletele la vion, pentru mine ca cetatean putin conteaza a cui este compania, principalul sa fie preturi atractive.

  2. Realist

    11 iulie 2017 at 18:09

    Daca se apuca investitorii din Arabia de Moldtelecom, precis ca o dezvolta mai ceva ca pe Orange. Potential este

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top