Actualități

Mihai Tudose și-a început vizita la Bruxelles cu Donald Tusk

Prim-ministrul român Mihai Tudose a fost primit, astăzi, la sediul Consiliului European din Bruxelles, de președintele acestui for, Donald Tusk, potrivit Agerpres.

Întrevederea cu Donald Tusk este primul eveniment din cadrul primei vizite externe a lui Mihai Tudose în calitate de șef al Guvernului.  La întâlnirea cu președintele Consiliului European, premierul român a venit însoțit de ministrul delegat pentru Afaceri Europene, Victor Negrescu, de reprezentantul permanent al României la Uniunea Europeană, Luminița Odobescu, și de consilierii de stat Marius Nica și Florin Vodiță.

Potrivit Guvernului României, în cadrul primei sale vizite externe în calitate de șef al Executivului, Mihai Tudose va transmite mesajul că România este un partener serios în Uniunea Europeană, care își va respecta toate angajamentele asumate. Totodată, cu această ocazie, vor fi prezentate prioritățile actualului Guvern, cu accent asupra temelor economice, dar și poziția României privind viitorul UE, pregătirea preluării președinției Consiliului European și îmbunătățirea absorbției fondurilor europene.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top