Actualități

Te poți înscrie la o universitate din Iași în Bălți, Chișinău și Ungheni

Universitatea Tehnică
Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași a trecut Prutul pentru a te ajuta să te înscrii la facultate

Anul acesta Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași organizează puncte de înscriere la studii de licență pe locuri la buget pentru candidații din Republica Moldova în trei orașe din Republica Moldova. Astfel dacă ești dornic să devii inginer urmând studiile la UTI, în zilele de 13 și 14 iulie, în intervalul orar 10:00 – 15:00, te poți înscrie la facultate în orașul Bălți la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”, în Chișinău la Liceul Teoretic Român-Francez „Gh. Asachi“ sau în Ungheni la Liceul Teoretic „Mihai Eminescu”.

În caz că nu puteți ajunge, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași vă așteaptă să treceți Prutul și să vă înscrieți la Rectoratul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi”, camera B102, în perioada 10 – 25 iulie 2017, în intervalul orar 10.00 – 15.00, de luni până vineri.

Un caz aparte este pentru Facultatea de Automatică și Calculatoare și Facultatea de Arhitectură, care au perioada de înscriere în intervalul  10 iulie – 17 iulie 2017.

Înscrierea la studii de licenţă pe locuri la buget (Românii de pretutindeni cu domiciliul stabil în Ucraina, Albania, Grecia şi Diaspora), se face direct la Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași, Rectorat, corp T, etaj 1, camera B102.

Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” din Iași anunță că studenții din Republica Moldova și Ucraina sunt scutiți de taxa de înscriere la facultate.

Pentru mai multe detalii în ceea ce privește, numărul de locuri la facultatăți,documentele necesare pentru înscrieremetodologia de școlarizare a românilor de pretutindeni sau ordinul privind metodologia de școlarizare, puteți accesa pagina web aici.

Autor: Sirbu Costel Cosmin

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top