Actualități

PCRM declară boicot ședințelor Parlamentului până la sfârșitul sesiunii de primăvară

Fracțiunea PCRM declară boicot ședințelor Parlamentului până la sfârșitul sesiunii de primăvară, se arată într-un comunicat de presă pe site-ul Parlamentului.

Uniunea politică a democraților și socialiștilor și-a definitivat configurația.

Grabnica includere spre sfârșitul sesiunii de primăvară pe agenda Parlamentului a proiectului de modificare a sistemului electoral și votarea lui urgentă – doar timp de 4 minute – în lipsa unui consens politic, în pofida protestelor cetățenilor și a recomandărilor Comisiei de la Veneția, confirmă o dată în plus înțelegerea între Plahotniuc și Dodon, între partidul democraților și partidul socialiștilor, care au format noua majoritate parlamentară“, declară fracţiunea PCRM.

“În perioada de timp rămasă până la sfârșitul sesiunii, această majoritate planifică să adopte un șir de proiecte de legi de orientare antisocială, care nu au nimic comun cu interesele majorității cetățenilor țării. De asemenea, se pregătește următoarea farsă a aprobării noii structuri și componențe a Guvernului, în timp ce o asemenea chestiune poate fi supusă examinării doar după demisia actualului Guvern al lui Pavel Filip. Fracțiunea PCRM în Parlament nu are de gând să participe la această bacanală socialist-democrată și, în semn de protest, declară boicot ședințelor Parlamentului până la sfârșitul sesiunii de primăvară. Deputații fracțiunii PCRM își vor continua activitatea lor sistemică în scopul consolidării întregii societăți moldovenești în lupta pentru eliberarea Moldovei”, se mai arată în comunicat.

3 Comments

3 Comments

 1. dinu

  21 iulie 2017 at 14:22

  debili

 2. Eugen

  21 iulie 2017 at 15:50

  Cauta si astea cum sa faca PR, ai preluat metoda socialistilor.

 3. Petre

  21 iulie 2017 at 16:17

  Au decis sa-si ia vacanta mai devreme, oare de ce le platim noi salariile?

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top