Diverse

Antoni Macierewicz: Invaziile din Georgia și Ucraina, consecințe ale imperialismului rus

Ministrul Apărării din Polonia consideră că invaziile din Georgia și Ucraina, trupele Federației Ruse în Siria, amenințările Coreii de Nord – toate sunt urmări ale imperialismului rus.

Invazia din Georgia, apoi din Ucraina, trupele rusești din Siria, programul nuclear al Coreii de Nord, prăbușirea avionului de la Smolensk și doborârea avionului Boeing 777 (MH17) sunt consecințe ale imperialismului rus, consideră Ministrul Apărării din Polonia, Antoni Macierewicz.

În anul 2008, Georgia a fost atacată, apoi a urmat Ucraina. Trupele rusești au fost implicate în Siria, iar Coreea de Nord, cu susținerea Chinei și Rusiei, a testat rachete balistice nucleare, care vizează direct aliatul nostru strategic – SUA”, a declarat acesta.

El a adăugat că cazurile avionului prăbușit la Smolensk, în care se afla președintele de atunci al Poloniei, și avionul din Malaezia doborât un Ucraina nu pot fi clasificate.

În ambele cazuri, indiciile duc la Moscova, și, în ambele cazuri, comportamentul Rusiei coincide cu un plan sistematic de agresiune teritorială”, a completat ministrul polonez.

 

 

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top