Diverse

Dodon și-a numit un nou consilier. Despre cine este vorba

Șeful Inspectoratului de Poliție de la Tighina, Pavel Voicu, este noul consilier prezidențial pentru misiuni speciale. Un decret în acest sens a fost semnat de președintele Igor Dodon.

„Pavel Voicu are o experiență vastă de activitate în organele de drept. Astfel, începând cu 1995, dumnealui a activat în diferite funcții în cadrul Inspectoratului de Poliție Ungheni, Centrului pentru Combaterea Crimelor Economice și Corupției¸ Centrului Național Anticorupție. A deținut funcțiile de comisar al Comisariatului raional de Poliție din Călăraşi, Cimișlia, șef al Inspectoratului de Poliție sect. Buiucani mun. Chișinău, iar din februarie 2016 până în prezent – șef al Inspectoratului de Poliție mun. Bender”, a scris Dodon despre noul său consilier.

Menționăm că Pavel Voicu l-a însoțit, la începutul acestei luni, pe Dodon și mai mulți socialiști care au vizitat muntele Athos din Grecia, omul legii fiind îmbrăcat într-un tricou cu mesajul „Iubesc Moldova”, promovat de socialiști. Inspectoratul General al Poliției a inițiat o anchetă de serviciu, pentru că, potrivit legii, polițiștii nu au dreptul să fie membri de partid, să facă parte din organizații social-politice și nici să facă propagandă în favoarea acestora.

Igor Dodon a găsit colacul de salvare pentru polițist – l-a luat pe Voicu la Președinție.

Fotografia postată de Dodon Igor.

Sursa foto: Facebook

Sursa: ziarulnational

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top