Diverse

VIDEO. Vlad Bilețchi: Obiectivul nostru este să ieșim cu tricolorul oriunde și oricând

Igor Dodon a decis să marcheze 24 august într-un stil care, se pare, în ultima vreme, îl caracterizează. Printre oamenii adunați la concertul din PMAN, la care au participat artiști din Federația Rusă, au venit și câțiva tineri din Mișcarea Civică ”ODIP”, purtând cu ei tricolorul.

Obiectivul nostru este să ieșim cu tricolorul oriunde și oricând”, a declarat Vlad Bilețchi, invitatul lui Anatol Ursu la Sfatul Țării, pe 10TV.

Este important să vadă și să simtă ei, cei care nu acceptă tricolorul și nu-i acceptă pe români, pentru că noi suntem, noi existăm aici și-avem drepturi egale cu toții – și ei, și noi. Suntem, ca întotdeauna, pașnici, culți, cu daruri – panglică tricoloră, broșuri despre istoria statului Republica Moldova, cu dorința de a comunica, fără arme, fără provocări, în limitele legii, așa cum se cuvine unor buni români culți. Asta am vrut, ca de obicei, să transmitem din partea noastră. Ne gândeam la mai multe idei. Ne gândeam să nu intrăm pe locul unde va avea loc concertul, pentru a nu pune în pericol viața, siguranța, integritatea corporală a voluntarilor”, a adăugat Vlad Bilețchi.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top