Diverse

Sumă record pusă de FBI pe capul unui român! Cine este și ce a făcut

Un român este căutat cu disperare de Biroul Federal de Investigații. Pe capul său, americanii au pus o recompensă record.Acesta este dat în urmărire după ce a creat un prejudiciu de 3 milioane de dolari. Începând cu anul 2014, el se află pe locul doi în topul FBI al celor mai mari şi mai căutaţi infractori cibernetici.

Americanii oferă pe capul lui o recompensă de un milion de dolari. Numele său este Nicolae Popescu.
DIICOT a organizat în 2010 operaţiunea „Valea Regilor“, ridicându-l pe Nicolae Popescu alături de alţi 33 de hackeri care acţionau în Bucureşti, Vâlcea şi Teleorman. Popescu a fugit de sub nasul poliţiştilor români a doua zi, când a fost dus la Tribunalul Vâlcea pentru obţinerea mandatului de arestare preventivă pentru fals informatic, înşelăciune, spălare de bani, fraude informatice şi apartenenţă la un grup infracţional organizat.
Sursa: Antena3
1 Comment

1 Comment

  1. Petru Ursu

    14 septembrie 2017 at 02:05

    Anul trecut s-a întîmplat cu mine.Medicul Șef de Secție mi-a recomdat să petrecem o expertiză la diagnoza stabilită încă cu 18 ani în urmă penru a determina care-mi sunt medicamentele ce l-e primește organismul meu ,apoi care-s dozele fiecărui medicament. M-a prevenit caci vor fi din trei experimente.După primul nu am simțit nici o schimbare.L-a aplicat pe a-l doilea.Două zile am dormit și numai când trebuia să primesc medicamentele mă trezeau și mai mult nimic. A treia zi s-a început o reacție în organism căci au fost nevoiți să mă ducă în Sala de Reanimare.Doamne ! Ce-am mai văzut și acolo….Al meu medic s-a apropiat peste două zile și-mi zice:–Dacă Tu ai venit de acasă bolnav de pneumonie !? Eu am reacționat în felul meu la aceste cuvinte,dar n-am zis nimic.Mi-am tras concluziile mele,așa cum eram în starea aceia. Medicul de familie mă controlase cu 10 zile innainte de a sosi la aceste proceduri și n-a găsit nici un simptom de altă boală.Termenul de pneumonie mi-i cunoscut din copilărie,dar prin ce se maifestă nu ștui nici acum,căci neam din neamul meu nu a avut așa ceva.Chiar atunci m-am gândit:–Deoarece Medicul e responsabil,dacă Doamne ferește se întîmplă ceva ,atunci el e nevoit să se asigure sau pe el sau pe altcineva..Altfel poate nimeri după gratii.Însă-i mulțumesc caci într-adevăr după toată istoria aceasta s-a schimbat radical situația,trecând prin riscuri.Se vede că pe Brăguță,nu că n-au dorit,ci soarta așa i-a fost.Când l-a scos pe deținutul cela din camera unde a stat Braguță,în vorbele lui erau 35-40% de adevăr. În celelalte vorbe se simția dorința de a da vina pe polițiști.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top