Diverse

Lovitură de teatru la PSG! Neymar a fost exclus din lot

Neymar nu va face parte din lotul lui PSG pentru meciul cu Montpellier, din acest week-end. Oficial, are o accidentare uşoară. Neoficial, ar fi fost pedepsit pentru conflictul cu Edinson Cavani, din meciul cu Lyon.

Situaţia este în continuare agitată la PSG. Publicaţia AS anunţă că Neymar n-a fost inclus în lotul lui PSG pentru meciul cu Montpellier. Publicaţia spaniolă scrie că jucătorul transferat pe 222 de milioane de euro a suferit o accidentare uşoară şi va fi menajat, mai ales că la mijlocul săptămânii urmează meciul cu Bayern, din grupele Ligii Campionilor.

Această ştire este văzută însă de mulţi ca o tentativă de a masca pedeapsa pe care a primit-o Neymar pentru conflictul cu Edinson Cavani, de la meciul cu Lyon. Atunci, atacantul brazilian şi Cavani s-au certat pe minge la un penalty primit de PSG. Disputa a continuat şi la o lovitură liberă.

Timp de mai multe zile, incidentul a fost subiect principal în publicaţiile importante din Europa. Astăzi s-a scris că Neymar şi-ar fi cerut scuze în faţa colegilor de la PSG, inclusiv în faţa lui Cavani, dar situaţia pare departe de a fi rezolvată.

Sursa: Prosport

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top