Actualități

Opinie / Când va fi posibilă Unirea Republicii Moldova cu România

În cadrul unui interviu oferit pentru ziarul Timpul, președintele de onoare al Partidului Democrat, Dumitru Diacov, a vorbit și despre Unirea Republicii Moldova cu România, un subiect intens mediatizat în ultimele zile, mai ales după vizita lui Traian Băsescu la Soroca și Ialoveni.

Întrebat despre o eventuală Unire a Republicii Moldova cu România, Dumitru Diacov a răspuns: „Aici voi veni cu părerea mea strict personală. Mă cunosc cu 90 la sută dintre politicienii din România. Am discutat practic cu toți oamenii importanți în diferiți ani, dar niciodată nici un demnitar român nu a vorbit cu mine despre Unire. Mai mult decât atât, unii dintre ei spuneau că au nevoie de o R. Moldova democrată, civilizată și prosperă. Cât ține de politicienii noștri care ies și ciripesc din când în când să ne unim cu România pentru a avea salarii și pensii bune, aceștia au grijă doar de procentele și mandatele de deputat. România astăzi nu este în stare să ducă această povară, dacă e să vorbim serios. Poate că peste 100 de ani se va asimila totul și va fi un proiect real”.

Citiți interviul integral aici: Timpul.md

2 Comments

2 Comments

 1. Delian Tudor

  8 decembrie 2017 at 22:48

  Domnului Diavov sau cum ii mai spune vreu sai spun ca unirea va avea loc acum degraba nu peste 100 de ani cum crede el. Si ma gindesc ca el afirmind ca nu a vorbit cu nici un politician romin despre unire spune minciuni sau acei politicieni il socot asa cum este un las si un politician in moldova de 5 monede . Diacov esti un tradator so stii daca nu sustii unirea . Esti doar pentru pelea ta de nimic nu esti tii frica ca nu vei mai putea fura si la general vei fi gonit la sapa purcelusule ca tei ingrasat in fotoliu dar poporul nare ce minca . La sibiriea pleaca ca familiea ta te ceama acolo deacov esti si vei muri blestemat taca nu vei sistine unirea cu moldova lu stefan cel mare .

  • Maria

   2 februarie 2018 at 10:41

   Bravo,Delian Tudor ! Acest Diavov este un las si un tradator de neam! Fratii nostri, sa stiti ca va vrem si va asteptam acasa, cu inimile deschise si cu sufletul la gura ! Luptam alaturi de voi ! Sa le dam cu bocancul in gura,acestor nemernici care vor sa ne dezbine ! Mergem inainte, uniti, SPRE VICTORIE ! ASA SA NE AJUTE DUMNEZEU !

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top