Diverse

Maia Sandu sare la Traian Băsescu: Face jocul socialiștilor

Lidera PAS, Maia Sandu, sare din nou „la gâtul” fostului președinte al României, Traian Băsescu. În cadrul unei emisiuni televizate la care a participat împreună cu preșdintele PPDA, Andrei Năstase, aceasta a dat de înțeles că prin declarațiile sale Băsescu promovează mesaje eurosceptice și că implicarea sa în politica din Moldova fostul președinte român face jocul socialiștilor.

„Provocată fiind de către moderatorul emisiunii „Punctul pe azi” să-și expună părerea despre implicarea lui Traian Băsescu în politica moldovenească, liderul PAS, Maia Sandu, a afirmat că acest lucru ar conveni mdoar socialiștilor, care astfel ar putea câștiga alegerile parlamentare încă din primul tur”, notează portalul Deschide.md.

Cât ține de o eventuală alianță cu formațiunea a cărei președinte de onoare este Traian Băsescu, lidera PAS a declarat că depinde de mai mulți factori. Totodată Maia Sandu a declrat că Băsescu ar trebui să sprijine formațiunile pro-europene, adică PAS și PPDA.

„Depinde de comportamentul acestui partid și de oamenii pe care îi vor promova acest partid (…). Îmi pare rău că Traian Băsescu a ajuns să promoveze mesaje eurosceptice în Republica Moldova. Traian Băsescu ar trebui să sprijine alianța PAS-PPDA și să transmită electoratului că integrarea europeană nu are nimic de-a face cu actuala guvernare”, a declarat Maia Sandu în cadrul emisiunii.

2 Comments

2 Comments

  1. cioban gheorghe

    26 octombrie 2017 at 18:10

    Maia Sandu e teafara la cap? Singura a protestat alaturi de Dodon si Usatii si acum vine cu asa invinuiri la adresa lui Basescu?

  2. Rustin

    26 octombrie 2017 at 22:45

    Păi, da! Maia în loc să-și recunoască propria incopetență ca politican după vorbele urâte despre Unire, îl atacă pe Băsescu! Populism în stare cristalizată!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top