MAGAZIN

Cartea “Blocați în Labirint” CUCEREȘTE un alt oraș din România

Vineri, 26 ianuarie, la librăria Dorian Gray din Constanța (bd. Ferdinand, nr. 24, vis-à-vis de Parcul Arheologic Constanța), ora 19:00, va avea loc un eveniment de excepție: cel mai vocal reprezentant al unionismului românesc din ultimii ani, George Simion, își lansează la Constanța cartea “Blocați în Labirint”.

Volumul, lansat anul trecut în librării și en fanfare la Bruxelles aduce în atenția publică nu doar necesitatea Unirii celor două state românești, România și Republica Moldova sau aspecte concrete pe care românii ar trebui să înceteze să le trateze superficial, ci la modul cel mai serios, întrucât, la aproape trei decenii de dispariție a regimului național-comunist ceaușist, milioane de români încă trăiesc sub bocancul socialist.

”Blocați în labirint” este o radiografie a vieții Republicii Moldova. Scrisă de o persoană implicată în problemele teritoriului dintre Prut și Nistru și devotat unei cauze nobile, George Simion este convins că singura cale a cetățenilor Republicii Moldova este Unirea Republicii Moldova cu România. Cartea explică într-un limbaj accesibil, dar nicidecum simplist, situația reală în Republica Moldova pentru cei care într-adevăr doresc să o înțeleagă.

 

În paginile cărții se prezintă personajele cheie de la masa puterii, cei care creează iluzia că Republica Moldova poate fi o Elveție a Europei de Est. Demontând această amăgire, pas cu pas, cu argumente solide, date, exemple, autorul demonstrează că statul Republica Moldova nu poate exista, din considerente identitare, geopolitice, economice, sociale și culturale.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close