Diverse

Am intrat în luna iubirii! Dacă ești îndrăgostit, această campanie este pentru tine

Vrei ca povestea ta de dragoste să fie cunoscută de zeci de mii de oameni? 10TV îți oferă ocazia să-ți televizezi iubirea!

10TV lansează un proiect „iubibil”. Unul în care povestea ta de dragoste poate fi un exemplu de urmat pentru întreaga lume. Dincolo de politică și sloganuri, haideți să ne etalăm iubirea în luna în care sărbătorim cel mai nobil sentiment al umanității. 10TV lansează proiectul „Luna dragostei la români”, în contextul datei de 24 februarie, zi în care toți românii sărbătoresc Dragobetele.

Dacă ești îndrăgostit sau îndrăgostită, ai un soț sau o soție alături de care ai trecut prin cele mai mari greutăți, iar focul iubirii voastre continuă să ardă ca la început, anunță-ne și noi venim să realizăm un interviu cu voi doi, care să fie un imbold pentru persoanele sceptice, motivându-le să deschidă cu încredere ușa dragostei.

Interviul va rămâne o amintire frumoasă pentru voi, dar și pentru copiii și nepoții voștri. Dacă vrei să-ți spui povestea de dragoste, împreună cu partenerul tău, sună-ne la numărul de telefon 078 656 905 sau scrie-ne pe 10tv.md@gmail.com.

10TV popularizează toate poveștile incredibile de dragoste. Pentru că, în februarie, iubim pasional și intens. Adică, românește!

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top