Diverse

VIDEO. Dodon minte de îngheață Prutul. Tinerii ODIP acționează împotriva lui Igor de Sadova

Unioniștii sunt loiali Republicii Moldova. Respectă valorile, legile și simbolurile de stat. Iar cei care au luptat împotriva tricolorului și limbii române se ascund sub paravanul statalismului. Acesta a fost mesajul tinerilor de la ”ODIP” adus în fața Președenției. Nici Igor Dodon și niciun reprezentant al instituției nu a avut curajul să discute cu tinerii care au protestat pașnic.

Manifestația pașnică desfășurată în fața Președinției Republicii Moldova de către Asociația UNIREA-ODIP este o acțiune împotriva declarațiilor lui Igor Dodon. Tinerii au venit la flashmob însoțiți de drapelele Republicii Moldova, pentru a demonstra opiniei publice, cea pe care încearcă să o manipuleze Igor de Sadova, că nu este adevărat. Unioniștii respectă drapelul Republicii Moldova, susține Președintele Asociației UNIREA-ODIP, Vlad Bilețchi.

Manifestanții au lăsat în fața Președenției fotografii care surprind soldați ruși din Transnistria, care au călcat în picioare drapelul Republicii Moldova. Asociația UNIREA-ODIP cere de urgență convocarea Consiliului de Securitate și atragerea la răspundere a acestor soldați ilegali, pe care Igor Dodon îi venerează. Tinerii UNIREA-ODIP susțin că Igor Dodon convoacă Consiliul de Securitate împotriva primarilor patrioți care simt românește și care au considerat într-un mod democratic că unirea este necesară. El face uz de puterea sa prezidențială împotriva poporului Republicii Moldova.

Constantin Grigoriță este unul dintre luptătorii în războiul de pe Nistru. Acesta a fost martor la realitățile de ieri și de astăzi, pe care ni le impune Igor Dodon.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top