MAGAZIN

VIDEO. Marșul Centenar la Chișinău. Pe 25 martie UNIREA ne cheamă

Românii de pretutindeni sunt așteptați la Marșul Centenar, care va avea loc duminică, 25 martie la Chișinău în Piața marii Adunări Naționale. Evenimentul va reuni românii din Republica Moldova, România și diaspora sub același ideal – al Reîntregirii Naționale. Manifestația este organizată de Alianța pentru centenar, structură care înglobează asociațiile unioniste de pe cele două maluri ale prutului și din afara granițelor țării.

La data de 25 martie, toată Mișcarea Unionistă va fi la Chișinău pentru a marca 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, printr-un Marș Centenar! Evenimentul se va desfășura în Piața Marii Adunări Naționale, ora 12.00.

În anul Centenarului 100.000 de români vor alege Unirea! Structurile asociative semnatare ale ALIANȚEI PENTRU CENTENAR organizează deplasarea unioniștilor din județele țării cu autocare. Înscrierea se face la organizatori.

În 2016 am fost peste 50.000 de participanți, în anul Centenarului vom fi și mai mulți – 100.000 vom scanda unire în centrul Chișinăului! Președintele Blocului unității Naționale, Ion Leașcenco face un apel către toată suflarea românească să se alăture Marșului Centenar.

Mai multe detalii despre eveniment, vezi aici .

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top