MAGAZIN

FOTO. Silvia Radu o ia de la capăt! Vezi cum va începe să învețe limba română

Un abecedar în dar pentru primarul interimar al Capitalei. Silvia Radu a primit cadoul din partea tinerilor liberali, care au organizat flashmobul “Lecţie de filologie pentru Silvia Radu” în acest sens în incinta Primăriei. La acţiune au participat cinci activişti, care au îndemnat edilul să înceapă să înveţe limba română.

„Doamna Radu nu-și cunoaște atribuțiile de bază, nu cunoaște sectoarele Capitalei, denumirile întreprinderilor gestionate, atribuțiile șefilor de direcție, cine răspund de salarizare și vrem să facem un prim pas și să-i spunem doamnei Radu cum se vorbește corect”, a spus Ilie Crețu, membru al Organizației Tineretului Liberal, întrebat care greșeli sunt mai grave: cele de administrare sau cele de exprimare.

Drept reacţie, Silvia Radu a declarat că prin această acţiune tinerii liberali încearcă să distragă atenţia oamenilor de la problemele oraşului, moştenite de la Dorin Chirtoacă.

În cadrul şedinţei operative de astăzi, cu serviciile operative, Silvia Radu le-a mulțumit liberalilor pentru Abecedar și a precizat că va luat cadoul acasă.

 

“Am să iau abecedarul. Primul meu abecedar a fost cu grafie latină, chiar dacă eram în timpul sovietic. Liberalii au tupeul de a face flashmob-uri şi a vorbi despre limba română, fiindcă nu pot gestiona şi au demonstrat că nu au fost în stare să gestioneze corect o primărie. Este cred eu o acţiune, care încearcă să devieze opinia publică despre realităţile dezastrului pe care l-au lăsat”, a spus primarul interimar al municipiului Chişinău, Silvia Radu.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close