MAGAZIN

Leancă, în vizită oficială la București. Vezi ce a discutat cu ministrul român

Viceprim-ministrul pentru Integrare Europeană al Republicii Moldova, Iurie Leancă, a avut o întrevedere cu Ministrul delegat pentru Afaceri Europene din România, Victor Negrescu,. Întâlnirea a avut loc luni, 19 februarie.

Cei doi demnitari au realizat un schimb de opinii asupra priorităţilor de acţiune în cooperarea dintre România şi Republica Moldova, trecând în revistă elementele de referinţă ale agendei europene a Chişinăului, în special din perspectiva implementării prevederilor Acordului de Asociere dintre Republica Moldova şi Uniunea Europeană, se arată într-un comunicat al MAE de la București.

Ministrul delegat pentru Afaceri Europene a subliniat că obiectivul strategic al cooperării dintre Bucureşti şi Chişinău îl constituie integrarea europeană a Republicii Moldova. De asemenea, Victor Negrescu a accentuat importanţa intensificării procesului de reforme şi de modernizare, în beneficiul tuturor cetăţenilor Republicii Moldova.

România rămâne cel mai puternic partener al Republicii Moldova în procesul de integrare europeană. Continuăm susţinerea fermă şi consecventă a reformelor din Republica Moldova, în perspectiva implementării prevederilor Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană”, a evidenţiat ministrul Victor Negrescu.

La rândul său, viceprim-ministrul Iurie Leancă a adresat mulţumiri pentru sprijinul acordat Republicii Moldova de către România.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close