MAGAZIN

Sîrbu interpelează procuratura și cere explicații pe cazul investigației ”Bani din caritate”

Deputatul Sergiu Sîrbu a publicat interpelarea adresată Procuraturii generale pentru a face lumină pe cazul investigației Rise Moldova ”Bani din caritate”.

Acesta solicită procurorilor să informeze Parlamentul despre ancheta penală care este desfășurată pe caz și întreprinderea tuturor măsurilor legale pentru elucidarea obiectivă a circunstanțelor și persoanele găsite vinovate să fie trase la răspundere.

Ilegalitățile sau speculațiile pe seama familiilor îndurerate și copiilor bolnavi sunt inacceptabile!Cu toții ne dorim…

Publicată de Sîrbu Sergiu pe Marţi, 20 februarie 2018

În materialul făcut public de jurnaliștii de la Rise Moldova apar fotografii ale soției lui Sergiu Sîrbu, Ina Sîrbu, alături de Svetalana Sainsus, co-fondator caritate.md. Întrebată de jurnaliști despre legătura cu Svetlana Sainsus, Ina Sîrbu a declarat că este doar prietenă cu Sainsus și că a ajutat-o să găsească medici în Republica Moldova pentru anumiți bolnavi, negând orice altă afiliere cu platforma caritate.md.

Reamintim, Rise Moldova a publicat un material în care spune că o rețea de persoane identifică minori grav bolnavi, le fac publică povestea și adună sume impunătoare de bani din donațiile oamenilor. Ulterior, beneficiarii sunt direcționați la un spital din Turcia, unde medicii simulează efectuarea intervențiilor chirurgicale. Reprezentanții platformei Caritate.md au negat implicarea în această schemă, spunând că de fapt este vorba de o răzbunare și defăimare.

 

 

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close