MAGAZIN

Nici PDM-iștii nu scapă! Uite ce le-a pregătit Silvia Radu

Primarul interimar Silvia Radu scrie pe pagina sa de Facebook că l-a eliberat din funcție pe șeful Asociaţiei de gospodărire a spaţiilor verzi, Eliferie Haruța.

„Pentru mine nu contează partidul din care fac parte angajații primăriei și serviciilor subordonate. Mă interesează doar profesionalismul lor. Cei buni rămân. Ceilalți pleacă. Astăzi a fost eliberat din funcție, membrul PD, șeful Asociaţiei de gospodărire a spaţiilor verzi, Eliferie Haruța”, a scris primarul interimar.

Amintim că acum patru zile Silvia Radu a declarat în cadrul unei emisiuni TV că structura, stufoasă, a Primăriei municipiului Chișinău trebuie simplificată pentru că există oameni care stau în structuri municipale și nu își îndeplinesc obligațiunile, se dublează funcțiile, sunt înregistrate entități separate, care au contabili, juriști, parcurg mii de kilometri fără foi de parcurs.

Ulterior luni la ședința primăriei, primarul interimar a cerut demisia directorului de la întreprinderea Municipală „Parcul urban de autobuze”, Iacob Capcelea. La baza solicitării este faptul că săptămâna trecută au fost difuzate informații precum că în Capitală circulă autobuze din epoca de piatră.

 

Sursa: deschide.md

1 Comment

1 Comment

  1. oleg

    21 februarie 2018 at 19:30

    Eu ias elibera pe toti din fucntie acolo consiliu municipal, e un bardac mare in orasul asta in urma lui Chirtos

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top