Diverse

VIDEO. Confesiuni din perioada lui Stalin: ”L-a apucat de cap să-l bage în soba…”

Născută în România Mare, supusă deportărilor și foametei, trecută prin torturile ofițerilor sovietici, Valeria Grișcenco are un vis – UNIREA. Originară din satul Cișmea, raionul Orhei aceasta ne-a mărturisit o poveste de viață impresionantă, povestea unei românce care vrea să revină Acasă – în România Mare.

O poveste de viață impresionantă, care începe în timpul României Mari și care continuă cu torturile regimului sovietic. Valeria Grișcenco mprturisește că acele timpuri pot servi drept exemplu pentru politicienii de astăzi. Atunci era dreptate și nu exista hotare pe Prut.

După ce a locuit un an în județul Sibiu, familia Platon a primit ordin să se întoarcă în Basarabia. Valeria Grișcenco ne-a povestit despre torturile la care a fost supusă ea și familia ei.

Cu dragoste și dor ne-a vorbit Valeria Grișcenco despre România. Urmează crezul tatălui său și crede ca Reîntregirea Țării va avea loc în curând pentru că statul Republica Moldova nu mai poate exista în condițiile în care este furat.

10 TV va prezenta interviul integral sâmbătă, 3 martie. Valeria Grișcenco devine un erou al zilelor noastre care împărtășește dezideratul UNIRII.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top