Diverse

Angela Merkel este fan Simona Halep

Prezent în cadrul galei în care Simona Halep a primit distincţia de ,,Cetăţean de onoare” al Municipiului Bucureşti, George Cosac preşedintele Federaţiei Române de Tenis a povestit un episod mai puţin ştiut despre eleva lui Darren Cahill. Sportiva din Constanţa reprezintă deja un brand peste hotare, iar felul în care luptă pe teren şi-a atras nenumeroşi fani chiar din elitele europei, precum cancelarul german Angela Merkel.

Acum câţiva ani, ministrul de externe de la acea vremea al României, i-a mărturisit preşedintelui FRF, despre noul suporterul de lux al Simonei din Germania.

Întâmplarea s-a petrecut acum trei sau patru ani, când sportivei noastre îi expirase paşaportul şi s-a întors în ţară. Ea a mers împreună cu George Cosac la ministrul de externe, iar Şeful tenisului românesc le-a povestit celor prezenţi la eveniment, exact cum a decurs întâlnirea de atunci şi ce le-a zis ministrul de externe:. ,,De câte ori mă văd cu doamna Merkel, mă opreşte şi mă întreabă. Ce mai face fătuca aia a voastră ? Cum îi merge, ce mai face ? Ce mai câştigă ?” a detaliat Cosac.

Din această săptămână Simona Halep a revenit pe prima poziţie în clasamentul WTA, iar contracandidata sa Caroline Wozniacki, a coborât pe locul doi.

 

Sursa: bucurestifm.ro

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top