Diverse

Filip a convocat ședință pentru a discuta situația meteo nefavorabilă

Prim-ministrul Pavel Filip a convocat astăzi o şedinţă de urgență la Guvern în legătură cu situația meteo nefavorabilă, transmite într-un comunicat de presă direcția comunicare și protocol a Guvernului. Premierul a solicitat o comunicare permanentă și o interacțiune eficientă între autoritățile responsabile, astfel încât să fie prevenite situațiile de criză.

Totodată, se anunță că este o situația satisfăcătoare a drumurilor, doar în sudul țării fiind porțiuni înzăpezite și polei. Pentru asigurarea practicabilității tuturor traseelor, au fost pregătite 306 tone de material antiderapant, antrenate 53 de unități de tehnică specială și 75 de muncitori, cu posibilitate de suplinire în caz de necesitate. Deconectări de la energia electrică nu sunt înregistrate.

În context, Pavel Filip a cerut autorităților responsabile să întreprindă măsurile necesare pentru a preveni situațiile de criză, precum și blocajele pe străzi. De asemenea, a fost solicitată mărirea numărului echipajelor de poliție pe traseele țării, pentru ca cetățenii să poate beneficia cât mai rapid de ajutor, inclusiv persoanele fără adăpost.

Cetăţenii aflaţi în dificultate din cauza condițiilor meteo, pot apela la serviciile de urgenţă 901, 902, 903 şi 022 785032.

3 Comments

3 Comments

 1. timofei

  27 februarie 2018 at 11:02

  bravo lui Filip pentru ca reactioneaza de fiecare data anticipand unele eventuale probleme, fie din cauza climei, fie cu gunoiul sau alimentatia in institutiile scolare si prescolare! tot respectul!

 2. Maxim

  27 februarie 2018 at 11:11

  Vom trece peste asta. Eu sper ca autoritatile s-au invatat munte dupa ce a fost in aprilie.

 3. realist

  27 februarie 2018 at 12:00

  Trebuie sedinta aparte cu soferii care merg cu anvelope de iarna!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top