MAGAZIN

#75 pentru România Mare. Un consilier din partidul lui Usatâi a semnat UNIREA!

Localitatea Ișcălău din raionul Fălești a semnat Declarația de Unire cu România, exprimându-și astfel dorința de a se reuni cu Țara-Mamă. La momentul de față avem 75 de localități și trei raioane din Republica Moldova care au semnat revenirea la România.

Aleșii locali și mai mulți fruntași ai comunei au semnat Declarația de Unire. Aceștia se adresează președinției și parlamentului României, dar și legislativului de la Chișinău, pentru pentru denunțarea pactului Ribbentrop-Molotov și pentru a permite unificarea imediată a celor două state aflate de o parte și alta a Prutului.

Contactat de 10TV, primarul comunei Ișcălău, Maria Procopciuc a declarat că: “Comuna noastră este formată din trei sate, în două dintre ele se simte cu adevărat românește, iar al treilea este populat în mare parte de ruși. Este prima oară când la conducerea primăriei au venit persoane ce doresc ca cetățenii săi să înțeleagă cum se trăiește într-o țară europenizată, de aceea n-am putut lăsa să treacă această ocazie pe lângă noi.” Declarația de Unire a fost semnat și de un consilier local din “Partidul Nostru”, ne-a mai comunicat Primarul.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top