Actualități

Ce sărbătorim pe 6 martie? În luna lui MărțiȘOR a fost propusă în Parlament ‘Ziua Miliardului’

Deputatul liberal, Ion Apostol a propus în cadrul ședinței Parlamentului instituirea unei zile unice, pe care să o sărbătorească doar moldovenii – „Ziua Miliardului”. Gluma deputatului a fost însă curmată de președintele Parlamentului, Andrian Candu.

Ca să ridicăm moralul populației, eu aș propune să instituim o zi a noastră, a moldovenilor – „Ziua Miliardului”, și să o sărbătorim de ziua de naștere a celui mai mare protagonist, haiducul care a organizat hoția, Ilan Șor. Se poate de sărbătorit de cinci – șase ori pe an, de zilele de naștere a celor care au participat la acestă hoție sau se poate de sărbătorit și în fiecare ședință de Parlament, se poate la alegere”, a menționat Ion Apostol, deputat PL.

Gluma nu a mers însă mai departe, iar șeful legislativului de la Chișinău, Andrian Candu i-a replicat lui Apostol că nu respectă regulamentul Parlamentului.

Credeți că glumițe de genul acesta își au loc? Haideți să nu cheltuim mult din banii contribuabililor și să începem să lucrăm”, a replicat speakerul Parlamentului.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top