MAGAZIN

Valeriu Munteanu acuză televiziunile lui Plahotniuc de denigrare și le cere dezmințiri

Liberalul Valeriu Munteanu, candidatul PL la funcția de primar al municipiului Chișinău, scrie că Partidul Democrat a mințit atunci când a anunțat că vor susține un candidat unic pro-european la primăria Chișinău. Acuzațiile vin după ce Munteanu a urmărit știrile difuzate de televiziunile afiliate lui Plahotniuc despre anunțul făcut de Partidul Liberal al canidatului pentru alegerile primarului municipiului Chișinău.

”Din toată activitatea mea anterioară de primar, deputat și ministru, nu au putut să „dezgroape” nimic „valoros” și scandalos de aceea au trecut la atacuri asupra membrilor familiei. În știrile lansate ieri de televiziunile, ale cărui proprietar este Vladimir Plahotniuc, liderul PD, sunt două referințe la frații mei, acțiuni menite să mă prezinte într-o lumină proastă” scrie Munteanu pe pagina sa de facebook.

Liberalul spune că ”binomului Plahotniuc-Dodon” le este frică de alegerile din Chișinău și încearcă să preia capitala pe căi amăgitoare.

Totodată, Valeriu Munteanu  cere public televiziunilor care au difuzat știrea să demintă informațiile calomnioase despre umărirea penală inexistentă.

2 Comments

2 Comments

 1. Inga

  14 martie 2018 at 18:58

  Nimic concret. Munteanu a inceput sa se victimizeze uitind ca pina nu demult statea bine mersi cu Ghimpu linga Plaha.

 2. miroslav

  14 martie 2018 at 18:53

  mi-ar fi rusine sa deschid gura in locul acestui Munteanu!
  stie lumea cum a ridicat artificial returile pentru lemne chiar in sezonul de incalzire si stie lumea cu cat s-a imbogatit in urma aceste scheme!!!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top