MAGAZIN

VIDEO// Războiul scuză mijloacele. Pretendenții la președinția rusă plâng în emisie directă

În timpul dezbaterilor de la postul de televiziune “Rossiya-1”, candidatul la prezidențiale Ksenia Sobchak a început să plângă în emisie directă. Motivul a fost același, faptul că cei șase contracandidați o jigneau și nu îi permitea să vorbească, chiar și în slotul de timp destinat exclusiv fiecărui candidat. Potrivit lui Sobchak, ceilalți candidați, printre care Vladimir Jirinovski și Maxim Suraikin, o întrerup doar pe ea și nu îi permit să vorbească. 

Moderatorul emisiunii, Vladimir Soloviov, a spus că “se uită cu oroare la această cultură politică”, la care Sobchak a replicat că el ar fi cel care această cultură a dezbaterilor o propune alegătorilor.

Spre sfârșitul dezbaterilor, Kseniei Sobchak i-au dat lacrimile și a ieșit din sală.

Anterior, Kenia Sobchak l-a stropit cu apă pe candidatul Vladimir Jirinovski, după ce acesta a jugnit-o în repetate rânduri la o altă ediție a dezbaterilor de la Rossiya-1, de asemenea moderată de Vladimir Soloviov. Alegerile în Rusia vor avea loc în această duminică. În cursa prezidențială sunt înscriși opt candidați, printre care și Vladimir Putin.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top