Diverse

VIDEO | Dodon își cară “alaiul” după el pe la evenimente pentru ca să-l aplaude

Ignorat de locuitorii din comuna Băcioi, Dodon a cărat cu sine, la inaugurarea terenului de sport din localitate, şi o echipă de zgomote, formată din tineri domiciliaţi la Chişinău. “Alaiul” a fost adus cu un autocar de lux. Îndoctrinaţi sau plătiţi, aplaudacii prezidenţiali au declarat în spirit nord-coreean că vor fi “mereu” lângă omul de stat, “în tot ceea ce face el”, transmite DESCHIDE.MD.

Ieri, 13 martie, Dodon a participat la inaugurarea unui teren sportiv în comuna Băcioi, unde l-a insultat pe primarul localității Vitalie Șalari pentru că nu i-a plăcut discursul alesului local.

La eveniment s-au adunat vreo 70 de persoane, cu tot cu copii. Aflându-ne într-o discuție cu locuitorii din Băcioi, vreo 10 la număr, aceștia ne-au spus indignați că, în bună parte, nu-i cunosc pe tinerii prezenţi la inaugurarea terenului de sport. Nu sunt din partea locului, au declarat ei.

Astfel am hotărât să vorbim cu acești „străini” pentru a afla ce vânt i-a adus la Băcioi. Ei ne-au confirmat că, într-adevăr, nu sunt din această localitate, ci din Chișinău și că au venit să-l susțină pe președintele Dodon la inaugurarea stadionului, precizând că îl vor susține mereu în tot ceea ce face.

„Noi suntem din Chișinău și am venit să susținem proiectul lui Igor Dodon: instalarea acestui teren de joacă pentru școală, pentru copii, ca ei să se dezvolte. Îl susținem mereu și vom fi mereu lângă dumnealui în tot ceea ce va face el”, ne-a spus o susținătoare a lui Dodon.

Mai exact, au venit să facă în felul următor:

„Suporterii” lui Dodon

Copii din Băcioi…

Microbuzul luxos cu care Dodon își cară „suporterii” din urmă

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top

Warning: array_filter() expects parameter 2 to be a valid callback, no array or string given in /home/timpuli/public_html/10tv.md/wp-content/plugins/simple-lightbox/controller.php on line 1644