MAGAZIN

Visează la primăria Chișinău. Socialiștii anunță duminică candidatul

Candidații Partidului Socialiștilor la alegerile noi în municipiile Chișinău și Bălți ar putea fi anunțați duminică. Deputatul socialist, Vlad Batrîncea, a declarat în cadrul unei emisiuni la un post TV afiliat socialiștilor, că pentru duminică, 18 martie, este convocat Consiliul republican al formațiunii în cadrul căruia se va lua decizia privind candidații, transmite IPN.

Potrivit lui, socialiștii și-au trasat sarcina de a câștiga alegerile în ambele municipii. „Este foarte important ca oamenii să vadă o schimbare multașteptată în Primăria municipiului Chișinău în primul rând. Și la Chișinău, și la Bălți vor fi candidați puternici și vom întreprinde toate eforturile ca să câștigăm ambele capitale”, a spus Vlad Batrîncea.

Totodată, socialiștii și-au trasat deja și principalii contracandidați, vorbind despre Partidul Liberal, care, după părerea lui Bătrâncea nu mai are dreptul moral să candideze la alegerile din municipiul Chișinău având în vedere activitatea lui Dorin Chirtoacă în fruntea acestei instituții. În ceea ce privește un eventual candidat comun al mai multor partide de dreapta, deputatul socialist susține că unica miză a acestor formațiuni este să nu admită câștigarea Primăriei de către un reprezentant PSRM, dar nu pun accent pe un program electoral sănătos.

În același timp, deputatul socialist consideră că cele mai mari șanse la victorie în municipiul Chișinău le are Partidul Socialiștilor.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top