Diverse

Un bărbat a fost găsit mort la Moldexpo

Un bărbat de 40 de ani a fost găsit, în această dimineață, 19 martie, fără suflare pe teritoriul Centrului expozițional Moldexpo din capitală. Poliția a fost alertată de către un paznic.

Ofițerul de presă al Direcției de poliție, Natalia Stati, a declarat pentru IPN că identitatea bărbatului a fost stabilită. Acesta este din capitală. Pe corpul bărbatului nu au fost depistate semne vizibile de moarte violentă. Cauza decesului va fi stabilită în cadrul expertizei medico-legale. Pe marginea acestui caz a fost pornit un proces penal.

Totodată, Centrul Național de Asistență Medicală Urgentă Prespitalicească anunță că în regiunea cheiului Nistrului a fost depistat un bărbat în stare de inconștiență. Ajunși la fața locului, medicii au constat că persoana prezenta semne de hipotermie și degerături. Bărbatul a fost transportat la Spitalul raional Soroca.

Pe vreme rece, specialiștii recomandă cetățenilor să poarte încălțăminte suficient de largă pentru a mișca degetele. Recomandarea este făcută în special pentru persoanele cu dereglări de circulație și cele cu diabet zaharat. Capul și mâinile trebuie să fie protejate de frig. Prin urmare, trebuie mărit aportul de calorii, administrate băuturi fierbinți și evitat consumul de alcool.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top