Diverse

Un primar PLDM a primit cel mai înalt ordin de la Dodon. Cine este edilul

În semn de înaltă apreciere a muncii îndelungate şi prodigioase în organele administraţiei publice, pentru contribuţie la promovarea transformărilor social-economice şi activitate organizatorică intensă, Igor Dodon i-a conferit „Ordinul Republicii” lui Valentin GUȚAN, primar al orașului Cricova. Decretul prezidențial a fost publicat zilele acestea în Monitorul Oficial.

Valentin Guţan a câștigat toate mandatele de primar în oraşul Cricova începând cu anul 1987 până în prezent. Primarul a debutat în această funcție la vârsta de 28 de ani.

De atunci, în cei peste 30 de ani, localitatea a fost gazificată, drumurile au fost asfaltate, oamenii au uitat ce înseamnă să NU ai apă la robinet sau agent termic. În acest răstimp și primăria a fost renovată, dar biroul său a rămas același. Doar ușa de la intrare a fost schimbată, iar mobilierul înnoit.

Pe parcursul anilor a primit mai multe oferte pentru a renunța la fotoliul de primar în schimbul unei funcții mai înalte la nivel central, dar le-a refuzat pe toate.

Valentin Guțan face parte din PLDM. Spune însă că niciodată nu a pus politicul în fața cetățenilor, iar singura formațiune căreia i-a servit este „Partidul Populația Orașului Cricova”.

Recunoaște că a fost curtat și de alte formațiuni politice, dar niciodată nu a acordat atenție acestor propuneri.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top