MAGAZIN

VIDEO// OPINIE// În cazul unui referendum MOLDOVENII ar vota UNIREA cu România

Dacă președintele Igor Dodon ar fi un bărbat adevărat, ar chema oamenii la urne să se pronunțe pe tema Reunirii. De această părere este Analistul Marius Lulea, intervievat de 10TV. Expertul a mai adăugat că, în opinia sa, Igor Dodon se teme de un vot masiv al cetățenilor pentru unire în cadrul unui referendum. Orice moldovean onest, a mai adăugat Lulea, își dă seama că președintele Republicii Moldova se comportă mai mult ca un clovn şi că a devenit un paria în lumea politică europeană.

“Unionismul în Republica Moldova înseamnă bani pentru școli, înseamnă educație pentru tinerii din Republica Moldova. Acum, orice cetățean onest al statului Republica Moldova, în momentul în care se uită la televizor și vede un astfel de președinte care se comportă mai mult ca un clovn decât ca un reprezentant de stat, un clovn care se pare că nu este acceptat în nici un colț al lumii, nu a avut nici o întâlnire oficială cu nimeni, practic nu mai înțelege care este rațiunea unui președinte al Republicii Moldova. Dar de ce? Pentru că avem aproape un milion de cetățeni ai Republicii Moldova care sunt și cetățeni ai României. Aceștia și-au luat deja cetățenia și au deja un președinte, iar președintele lor se află deja la Cotroceni, la București”, a declarat Marius Lulea.

Totodată, analistul politic a ținut să adauge că: “dacă președintele Igor Dodon ar fi un bărbat adevărat, ar face toate lucrurile necesare ca să pună capăt acestui lucru. Și ce înseamnă acest lucru? Înseamnă să cheme pe cetățeni la urne, să-i invite să discute despre unirea cu România, și să vedem realitatea așa cum este ea, dacă poate să accepte realitatea și realitatea este că moldovenii o să voteze unirea cu România în cazul unui referendum, de aceea fricosul de Igor Dodon nu va chema niciodată pe cetățeni la urne”. 

1 Comment

1 Comment

  1. Serafim

    19 martie 2018 at 21:35

    Aper sa fie tot ok , ca apoi rusii nu vor mai avea cu ce sa ne amennite.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top