MAGAZIN

Dodon își întrerupe vacanța pentru Marșul Unionist

Igor Dodon a anunţat în după-amiaza zilei de miercuri, 21 martie, că pleacă într-o scurtă vizită în Grecia, pe Muntele Athos, pentru a participa la evenimentul de creare a organizaţiei internaţionale „Prietenii Ortodoxiei”, în cadrul căreia va ocupa funcţia de copreşedinte. Şeful statului afirmă că se va întoarce la Chişinău “sîmbătă” (n.r: sâmbătă), 24 martie, pentru a fi în Republica Moldova, în zilele când în Chișinău sunt programate acţiuni unioniste, numite de Igor de Condrița “acțiuni în masă”.

Potrivit lui, organizarea acestei vizite a fost convenită în luna ianuarie, curent, în cadrul întrevederii pe care a avut-o la Chisinau cu preşedintele Organizaţiei Internaţionale pentru Familie, Brian Brown. „Acţiunea face parte din etapele de pregătire către Congresul Mondial al Familiilor, planificat pentru septembrie, 2018, la Chişinău”, a precizat Dodon.

Amintim că duminică, 25 martie, în Piaţa Marii Adunări Naţionale de la Chişinău, va avea loc Marea Adunare Centenară, pentru marcarea a 100 de ani de la Unirea Basarabiei cu România (1918).

 

Sursa: adevărul.ro

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top