Diverse

Teren de joacă românesc la Puhoi. România nu CEDEAZĂ, ci DONEAZĂ

Mare bucurie pentru copiii din satul Puhoi, Ialoveni. Pentru ei, va fi creat un teren de joacă cum nu a mai fost până acum în localitate. Acesta este premiul pentru comunitate oferit, în dar, din partea comunei Moara Vlăsiei, România.

Acum o jumătate de an, satul Puhoi din raionul Ialoveni s-a înfrățit cu comuna Moara Vlăsiei, județul Ilfov, din România, dar primele investiții din partea autorităților române deja se fac simțite.

Primarul satului Puhoi, Petru Frunze a postat pe pagina sa de facebook unde îndeamnă părinții să participe la instalarea echipamentului pentru terenul de joaca.

“Vor veni 2 specialiști din Romania, este necesar să fie ajutați. Lucrările vor fi efectuate în perioada 24-26 martie, ca ulterior la data de 27 martie să fie inaugurat terenul de joaca în mod festiv. Rog să nu ignorați solicitarea noastră că tot pentru copiii dumneavoastră facem acest lucru. Adresați-vă la primărie, pentru a vă înregistra, chiar și pentru o ora de muncă veți fi apreciat.
Sa lăsăm pe alții să vorbească, noi mai bine sa facem ceva bun pentru copiii noștri. Mulțumesc voluntarilor care au ajutat până acum”, a scris pe pagina sa edilul de Puhoi.

 

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top