Diverse

FOTO // Tricolorul UNIONIST își continuă călătoria. Ce localități au primit invitația la MARȘ

Evenimentele dedicate anului Centenar sunt, după cum vedeţi, în plin avânt. Zeci de localități din Republica Moldova deja au primit drapele tricolore cu care vor veni duminică în Piața Marii Adunări Naționale. Între timp, tot mai mulţi aleşi locali și cetățeni simpli își afirmă deschis dorința de a reveni în brațele României, iar unirea de zi în zi este tot mai dorită.

Tot mai multe administrații locale din Republica Moldova își doresc Unirea cu Țara-Mamă și își doresc ca și cei care trăiesc o melancolie rusească să înțeleagă că ReUnificarea este unica soluție pentru un trai decent.

Consilierul local din Carabetovca, Cazacu Ion a declarat că, acum, este momentul pentru a înfăptui Marea Unire. Consilierul local Cazacu Ion a zis că nu trebuie să pierdem și de această dată trenul istoric. Din contră, e nevoie să înfăptuim ceea ce nu s-a făcut acum 27 de ani.

Tricolorul a ajuns și la Miclești, raionul Nisporeni, unde a fost primit de către un locuitor a satului. Satul Miclești este unu dintre localitățile ce au semnat documentul istoric și au spus “DA” Unirii.

De asemenea, primarul satului Javgur a declarat că Basarabia și România este un singur pământ. Iar Reunificarea trebuie făcută ACUM.

Astăzi, tricolorul și-a făcut drum și a ajuns și în raionul Strășeni. Acolo steagul Unirii a fost întâmpinat de către satul Recea, Tătărești, dar și de satul Codreanca care, la fel, au semnat documentul istoric.

 

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top