Diverse

LIVE// O cisterna cu kerosen a intrat frontal într-un autoturism

Accident grav în județul Iași. În urmă cu câteva minute, o cisterna care transporta kerosen a intrat în coliziune cu un autovehicul. În momentul de față o persoană a rămas incarcerată. Accidentul s-a întâmplat la Schitu Duca.

Pericolul de explozie este mare. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de pompieri, poliție și SAJ. Imaginile de la fața locului sunt înfiorătoare. În urma impactului, autoturismul s-a făcut praf. Practic, totul se putea transforma într-o tragedie.

La fața locului au venit mai multe echipaje medicale, echipaje de pompieri și ale Poliției Rutiere. Momentan, oamenii legii fac cercetări pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul. Accidentul s-a produs cel mai probabil din cauza condițiilor meteo nefavorabile.

Conducătorii auto trebuie sa fie pregătiți să respecte conduita în cazul condusului preventiv pe vreme de iarna. În zona Schitu Duca se întâmplă des astfel de accidente, mai ales pe timp de iarna, tocmai din cauza neadăptării vitezei la condițiile meteo.

 

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top