MAGAZIN

PLDM nu va înainta propriul candidat la alegerile din Chișinău. Pe cine va susține partidul

Partidul Liberal Democrat nu va înainta un candidat propriu pentru funcția de primar general al municipiului Chișinău la alegerile locale noi din 20 mai. Biroul Politic al partidului a decis să susțină un candidat comun, transmite IPN.

Formațiunea liberal democrată și-a stabilit ca termen-limită pentru a finaliza discuțiile cu privire la susținerea unui candidat comun data de 31 martie.

Alegeri noi la Chișinău urmează să se desfășoare pe 20 mai, după demisia liberalului Dorin Chirtoacă.

Până în prezent, și-au anunțat candidații la Primărie: Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr (Andrei Năstase), Partidul Liberal (Valeriu Munteanu), Partidul Socialiștilor (Ion Ceban) și Partidul Șor (Reghina Apostolova).

Partidul Democrat a declarat că nu va avea propriul candidat la alegerile locale, însă este gata să susțină un candidat comun al forțelor de dreapta, pro-europene. Iar Partidul Acțiune și Solidaritate anunțat că nu va înainta un candidat la Primăria Chișinău până la finalizarea discuțiilor cu Partidul Politic Platforma Demnitate și Adevăr privind mecanismul de creare a blocului electoral pentru alegerile parlamentare din 2018.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close