Diverse

Candu: Scopul nostru e să ducem R. Moldova cât mai aproape ce Uniunea Europeană

Preşedintele Parlamentului Republicii Moldova, Andrian Candu, a declarat marţi, la Bucureşti, că cetăţenii moldoveni îşi doresc un stat independent şi cu un traseu spre Uniunea Europeană, în contextul în care Liviu Dragnea a vorbit despre unirea României cu Republica Moldova, scrie mediafax.ro.

“La ora actuală există opinii diferite în Republica Moldova, trebuie luat în considerare ce vor cetăţenii, azi îşi doresc să fie Republica Moldova stat independent, dar sunt tendinţe. Scopul nostru e să ducem Republica Moldova cât mai aproape ce Uniunea Europeană”, a declarat Andrian Candu, preşedintele Parlamentului Republicii Moldova.

Candu susţine că trebuie urmărit ce se întâmplă şi în plan regional.

“Pot să spun că Republica Moldova se confruntă cu multe provocări, mai ales în contextul electoral din acest an, ştiţi cine e preşedintele Republicii Moldova, care sunt forţele inclusiv de Federaţia Rusă şi serviciile secrete, ce se întâmplă în plan regional, cu siguranţă, nouă celor de la Chişinău şi clasei politice nu ne vine deloc uşor. Trebuie să facem în aşa fel încât cetăţenii să aibă siguranţa zilei de mâine şi să nu avem chestiuni chiar tragice”, a mai spus Candu.

sursa: mediafax.ro

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top