Actualități

Daruri din România | Preșcolarii din satul Văsieni, Ialoveni au înțeles ce înseamnă Centenarul

Micuții din satul Văsieni, raionul Ialoveni, au sărbătorit Marele Centenar alături de oaspeți din România și Republica Moldova. Preșcolarii de la cele două grădinițe din sat au primit în dar jucării și dulciuri. Donația a fost făcută din numele personal al vicepreședintelui consiliului județean, Ludmila Sfârloagă, iar acțiunea a fost susținută de liderul unionist, Anatol Ursu.

Ludmila Sfârloagă este vicepreședintele consiliului județean Prahova. Oficialul se află în aceste zile în Republica Moldova și participă la evenimentele dedicate Marelui Centenar. Actele caritabile sunt finanţate din propriul buzunar, spune Sfârloagă. Ludmila Sfârloagă le-a ținut copiilor şi o scurtă lecție de istorie.

Acțiunea a fost susținută de către președintele Mișcării Civice, Tinerii Moldovei, Anatol Ursu, originar din raionul Ialoveni. Drept mulțumire pentru cadourile primite, micuții au pregătit un moment artistic pentru oaspeții prezenți. Liderul Unionist, Anatol Ursu promite că misiunile frăţeşti vor continua.

Evenimentul de la Văsieni a culminat cu un moment unic, născocit de un pici care le-a oferit tuturor o lecție de viață.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top