MAGAZIN

Ministrul Turismului de la București este la Târgul Internațional de Turism de la Chișinău

Ministrul Turismului, Bogdan Trif, participă joi la deschiderea Târgului Internaţional de Turism de la Chişinău, eveniment care se va desfăşura în perioada 29 martie – 1 aprilie 2018, informează Agerpres.

“Republica Moldova este una dintre pieţele prioritare pentru Ministerul Turismului din România. Cetăţenii moldoveni sunt în top 10 vizitatori ai ţării noastre. În 2017, s-a înregistrat o creştere cu 13 procente a numărului turiştilor de peste Prut care au venit în ţara noastră”, se arată într-un comunicat al Ministerului Turismului.

Ministerul Turismului din România participă cu un stand de 80 de metri pătraţi, unde 19 coexpozanţi, agenţii de turism, reprezentanţi ai unor complexuri turistice şi autorităţi locale prezintă oferta turistică a României.

Cu prilejul participării la târg, Bogdan Trif va avea întrevederi cu premierul Republicii Moldova, Pavel Filip, precum şi cu directorul general al Agenţiei de Turism a Republicii Moldova, Stanislav Rusu, pe tema cooperării bilaterale în domeniul turismului. Ministrul Bogdan Trif se va întâlni şi cu reprezentanţi ai industriei turismului de peste Prut, precum şi cu Asociaţia Investitorilor Români din Republica Moldova.

Târgul de Turism din Chişinău reprezintă cel mai important eveniment al industriei de profil din Republica Moldova. Târgul reuneşte agenţii de turism, autorităţi centrale şi locale, companii aeriene şi alţi reprezentanţi ai mediului privat din turism.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top