MAGAZIN

Ambasada Rusiei mulțumește românilor pentru condoleanțele familiilor victimelor din Kemerovo

Ambasada Rusiei la Bucureşti – unde timp de două zile a fost deschisă o carte de condoleanţe în memoria victimelor incendiului din oraşul Kemerovo (Siberia) – şi-a exprimat recunoştinţa faţă de toţi cetăţenii români care au transmis simpatie şi condoleanţe familiilor victimelor şi celor care suferit în tragicul incident.

“Ambasada îşi exprimă recunoştinţa faţă de toţi cetăţenii români care au exprimat simpatie şi condoleanţe familiilor victimelor şi celor care au suferit în urma incendiului din complexul comercial ‘Zimniaia Vişnia’ din Kemerovo. Suntem foarte recunoscători pentru sprijinul acordat moral, florile aduse la ambasadă şi lumânările aprinse. Apreciem foarte mult mesajul preşedintelui României, domnul Klaus Iohannis, care a exprimat condoleanţe şefului statului rus, Vladimir Putin, rudelor victimelor incendiului din Kemerovo şi întregului popor rus”, se arată într-un mesaj postat, joi, pe pagina de Facebook a Ambasadei Rusiei.

În Rusia au avut loc mai multe evenimente de masă de solidaritate şi durere în memoria victimelor tragediei din Kemerovo.

“În prezent, autorităţile de investigaţie ruse desfăşoară o anchetă asupra acestui incident. O serie de persoane implicate în incendiu sunt deja reţinute şi dau probe”, se mai precizează în mesaj.

Miercuri, câteva zeci de persoane au aprins lumânări şi au depus flori în faţa Ambasadei Rusiei din Bucureşti în memoria victimelor incendiului de la Kemerovo. Precizăm că și la Ambasada Rusiei din Chișinău, în aceste zile, au avut loc omagii de comemorare.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close