MAGAZIN

Chișinău, ieși la vot! Au mai rămas 4 zile pentru a spune “DA” sau “NU” UNIRII

Chișinăuieni, ieșiți la vot! Au mai rămas 4 zile până se va termina numărătoarea chișinăuienilor care vor sau nu Unirea.

În perioada 1-14 aprilie, locuitorii municipiului Chișinău, la dorință, se pot pronunța în favoarea sau defavoarea Unirii la corturile special amenajate în Chișinău sau direct recenzorilor care merg din casă în casă pentru a chestiona cetățenii. De asemenea, doritorii de a vota, o pot face și online, pe site-ul www.decid.md. Pentru că nu există răspunsuri bune sau rele, în cadrul cercetării sunt luate în considerare toate răspunsurile, adevărate, sincere sau nu. Întrebarea este una închisă, precodificată, cu două variante posibile de răspuns, iar chișinăiuenii aleg pe aceea care corespunde opiniei lor, cu ,,DA” sau „NU”.

Rezultatele vor pune în evidență primele cifre brute în formă procentuală, privind intențiile chișinăuienilor la un eventual referendum național despre unire. Sondajul este organizat de Centrul Social-Politic European. Inițiatorii îndeamnă locuitorii municipiului Chișinău să se grăbească cu răspunsul, deoarece consultarea publică durează până la 14 aprilie.

Related Articles

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Close
Close