Diverse

PCCOCS trimite pe banca acuzaților un membru al organizației „Borman”

Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale trimite pe banca acuzaților un tânăr de 27 de ani, învinuit de recrutarea membrilor în organizația criminală „Borman” și alte infracțiuni, transmite IPN.

Potrivit unui comunicat de presă remis de PCCOCS, inculpatul, împreună cu tatăl său, racolau persoane care trebuiau să scoată prin contrabandă bani de pe teritoriul Republicii Moldova și să-i ducă în Spania, de unde era procurat hașiș. Drogurile erau camuflate și duse prin contrabandă în Rusia, unde alți membrii ai grupării le comercializau.

În perioada decembrie 2013 – ianuarie 2017, învinuitul și alți membri ai grupării au procurat 96,5 kg de hașiș. Fără să declare, au trecut hotarul Republicii Moldova cu 100 de mii de euro. Inculpatul acționa la comanda liderului organizației. Dacă va fi găsit vinovat de cele încriminate, riscă până la 25 de ani de închisoare.

În octombrie anul trecut, liderul grupării, Oleg Pruteanu, și trei complici au fost reținuți și plasați în arest preventiv.

2 Comments

2 Comments

  1. oleg

    10 aprilie 2018 at 16:25

    Radu fata de fostul primar si fata de cei ce pretind, macar isi face treaba.

  2. Serafim

    10 aprilie 2018 at 17:41

    Nu stiu ce e in capul Maei Sandu, dar in comparatie cu orce alt primar care a fost pin acum, Silvia Radu e cea mai buna, cel putin ea in comparatie cu Maia Sandu nu e marioneta cuiva.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top