MAGAZIN

Silvia Radu candidează independent la primăria Chișinău

Silvia Radu anunță că vrea să candideze independent la funcția de primar de Chișinău și va începe de mâine să colecteze semnăturile necesare pentru înscrierea în cursa electorală.

Anunțul a fost făcut pe pagina sa de facebook:

”Mai mulți oameni pe care i-am întâlnit sau mi-au scris pe rețele sociale, doresc să știe dacă voi candida sau nu. Vă spun cu toată sinceritatea că vreau să candidez, însă decizia depinde de câțiva factori principali, pe care sper să-i lămuresc în perioada următoare.

Cu siguranță însă, dacă decizia va fi sa candidez, o voi face doar ca independent, oricât de greu ar fi. Cred însă că susținerea directa a oamenilor îți dă mai multa putere să faci treabă pentru Chișinău.

Spre deosebire de candidații politici, care pot candida fără semnăturile cetățenilor, ca independent va trebui sa strâng semnături. Începând de mâine, împreună cu câțiva oameni dragi, care mi-au fost alături și în campania electorala trecută, voi demara acest proces de strângere a semnăturilor.
Intenționez sa utilizez și acest prilej pentru a mă întâlni cu locuitorii Chișinăului, pentru a discuta cu Dvs.

În fiecare zi, după programul de lucru, între orele 18:00-20:00, voi fi la unul din corturile amenajate pentru strângerea semnăturilor și vă aștept să discutăm doar despre Chișinău, despre ce putem face împreună pentru ca orașul nostru să fie mai frumos, fără politică, fără geopolitică.

Voi publica zilnic amplasamentul cortului unde voi merge, vreau să ajung în fiecare sector, în cât mai multe locuri, în limita timpului care îmi rămâne. Prioritară rămâne activitatea la Primărie, avem multe proiecte urgente în derulare, de aceea voi dedica doar două ore seara pentru a colecta personal semnături, restul le vor strânge prietenii mei, voluntari, oamenii care s-au oferit pe rețele sociale să vină să mă ajute.

Vă mulțumesc tuturor pentru susținere și mesajele pe care mi le transmiteți!”

Silvia Radu va fi al treilea candidat independent pentru primăria Chișinău. Presa, dar și mai mulți lideri de opinie au comentat în aceste săptămâni că Silvia Radu va avea susținerea Partidului Democrat, dar va candida independent.

Reamintim, tot azi se înscrie în cursa electorală pentru primăria Chișinău Ion Ceban, reprezentantul PSRM. Alți 5 candidați și-au depus actele săptămâna trecută, iar Partidul Unității Naționale a anunțat că-l înaintează la funcția de primar al Chișinăului pe Constantin Codreanu.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top