Diverse

O basarabeancă l-a vrăjit pe Dan Bittman. Cine este ea?!

Anul trecut i-a cucerit pe juraţii de la „Vocea României” şi a fost aleasă de Loredana în echipa ei, acum cântă cu Hollograf şi este căutată pentru colaborări cu majoritatea artiştilor din industria muzicală.

Este vorba despre Doina Spătaru, este din Chişinău, și, pe cât de talentată este, pe atât e și de frumoasă, scrie click.ro.

Nu numai că are o voce de înger, însă ştie să cânte şi la saxofon, iar acest lucru l-au văzut şi apreciat toţi fanii emisiunii „Vocea României”, sezonul trecut. În plus, după ce a participat la concursul muzical de la Pro TV, a avut norocul să urce pe aceeaşi scenă a Sălii Palatului alături de antrenoarea sa, Loredana, în spectacolul „Ador”, unde a urcat alături  de ceilalţi colegi din showul de la Pro TV.

Prestația ei a ajutat-o să devină noul saxofonist al trupei Holograf, a cântat alături de membrii trupei în spectacolul organizat de ziua lui Dan Bittman, dar și la Sala Palatului.

Doina Spătaru (31 de ani) vine de la Chişinău, fiind una dintre cele mai ambiţioase soliste din industrie şi iată că a reuşuit să-şi facă un nume aici, fiind foarte căutată de producători muzicali. Are o mulţime de oferte şi apariţii în showuri pe care nu vrea să le refuze decât dacă sunt mai multe în aceeaşi zi. Îşi doreşte să înceapă să compună pentru ea şi pentru alţi interpreţi.

„Mă apuc de producţie proprie, îmi doresc să mă închid în casă şi să compun propriile piese”, a povestit ea jurnaliștilor.

Doina a început să cânte de la 3 ani, tatăl său fiind cel care a înscris-o la o şcoală de muzică. Mai târziu, a studiat pedagogie muzicală şi compoziţie de jazz- muzică uşoară. A făcut primii doi ani de Conservator la Iaşi, iar pe ultimii doi la Conservatorul din Bucureşti. Doina a participat la ”Fabrica de Staruri 3”, la Chişinău, unde a reușit să ajungă până în marea finală.

După care a urmat ”Festivalul Mamaia 2012” și concursurile de talente precum ”X Factor România” și Vocea României”. Totodată, interpreta a filmat în filmul ”The Mercenary: Absolution”, având ocazia să-l cunoască îndeaproape pe Steven Seagal, dar și pe Nicolas Cage care a filmat în România scene din filmul ”The Dying of the Light”. Vă mai spunem că are patru fraţi, doi mai mari şi doi mai mici, iar toţi copiii familiei au cântat la un instrument. Doina a studiat clarinetul, saxofonul şi cobză.

Click to comment

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

To Top